Полігель - найкращий вибір для майстрів, що бажають спростити свою роботу

Найбільше часу під час манікюру витрачається на формування нігтьової пластини. Якщо у вас є зручний матеріал, що добре викладається за допомогою одного шару, це значно спрощує роботу. Полігель або акригель - саме такий продукт:

 

  • Він поєднує в собі переваги гелю та акрилу. Консистенція достатньо густа. З ним можна працювати так само, як з кулькою акрилу. А оскільки без опромінювання полімеризація не відбувається, ви можете витратити на процес стільки часу, скільки вам потрібно.
  • Знімати покриття допустимо і спилюванням, і замочуванням у спеціальній рідині.
  • Готове покриття дуже легке, міцне і до того ж еластичне. Воно довго носиться.
  • Полігель чудово підходить не лише для нарощування нігтів. За його допомогою ремонтують та укріплюють нігтьову пластину.
  • Потім можете наносити гель-лак, звичайний лак, або взагалі залишити ніготь без кольорового покриття. В колекціях брендів навіть доступні спеціальні полігелі з маскувальним ефектом, тобто такі, що мають у своєму складі пігмент для забарвлення. Для більшої яскравості можна обрати акригель з шиммером.

 

А ще полігель полюблять за повну відсутність сторонніх запахів. Це особливо важливо майстрам, що цілу робочу зміну працюють з цим матеріалом.

 

Де купити полігель за вигідною ціною?

Скористайтеся пропозицією інтернет-магазину RichHills. В їхньому асортименті великий вибір полігелів від власної торгової марки та інших виробників. Ставайте учасником партнерської програми та отримайте оптові ціни на будь-які замовлення.